Edi Rama premton projektet për mandatin e tretë: “Do të ndërtojmë porte, aeroporte dhe rrugë”

Edi Rama premton projektet për mandatin e tretë: “Do të ndërtojmë porte, aeroporte dhe rrugë”

Gjatë një bashkëbisedimi me qytetarët në Fier, kryeministri Edi Rama është pyetur për projektet e mëdha që synon për mandatin e tretë.

“Sot jemi në një fazë tjetër. Sot kemi në proces përfundimin e aeroportit të Kukësit. Pandemia na ka g0ditur sepse na ka bllokuar për një kohë bujë të gjatë aeroportin e Vlorës. Presim që të dalë fituesi dhe të lidhet kontrata. Mund edhe të mos lidhet kontrata siç na ndodhi me Milot-Balldren. Do të hapim aeroportin e Sarandës. Me këto aeroporte ne do të.. DEKLARATA E TIJ E PLOTE