Edi Rama u premton të rinjve: “Do të fitoni deri në 10 mijë euro rrogë pa u larguar nga Shqipëria”

Edi Rama u premton të rinjve: “Do të fitoni deri në 10 mijë euro rrogë pa u larguar nga Shqipëria”

Kryeministri Edi Rama u ka bërë një premtim të madh qytetarëve të Vlorës, gjatë inspektimeve në Muzeun Hebraik.

Kryeministri ka deklaruar se kjo qendër do t’i ofrojë shumë mundësi të rinjve, të cilët pa lëvizur nga Vlora do mund të punojnë në tregun global dhe të përfitojnë nga 1 deri në 10 mijë euro fitime. DEKLARATA E TIJ E PLOTE