Erdogan merr vendimin e madh, policia turke arreston 700 persona në Turqi

Erdogan merr vendimin e madh, policia turke arreston 700 persona në Turqi

Policia turke ka arr3stuar më shumë se 700 persona, përfshirë anëtarët e partisë politike pro-kurde, në 0peracionet kundër reb3lëve të PKK-së. Mediat e huaja bëjnë me dije se Ministria Turke e Punëve të Brendshme, ka bërë me dije se lutfëtarët e Partisë të Punëtorëve të Kurdistanit, kanë 3kzekutuar ushtarë e policë.

Sipas ministrisë në pranga kanë rënë 718 persona nga 40 provinca në të gjithë vendin u arr3stuan, duke përfshirë zyrtarë provincash dhe rrethi nga partia Demokratike e Popullit (HDP) e opozitës pro-kurde, e treta më e madhe në parlament, tha ministria.