Erdogan: “Nga viti 2015, Turqia ka asgjësuar rreth 13 mijë terroristë”

Erdogan: “Nga viti 2015, Turqia ka asgjësuar rreth 13 mijë terroristë”

Turqia ka asgjësuar mbi 12.900 terr0ristë brenda dhe jashtë territoreve të vendit që nga nisja e 0peracioneve antiterr0riste në korrik të vitit 2015. Kështu ka deklaruar presidenti i vendit, Recep Tayyip Erdoğan.

“Më shumë se 12.900 terr0ristë, duke përfshirë 6.000 në vend dhe 6.900 jashtë, janë asgjësuar”, tha Erdoğan pas një takimi të Kabinetit në kompleksin presidencial.