Grekët të impresionuar japin sinjalin e qartë për Turqinë: “Ja avioni ynë luftarakë për në Egje”

Grekët të impresionuar japin sinjalin e qartë për Turqinë: “Ja avioni ynë luftarakë për në Egje”

Grekët janë impresionuar nga avionët francezë “Rafale” që fluturuan mbi Egje gjatë stërvitjes ushtarake “Skyros 2021”. Mediat greke kanë publikuar pamjet nga stërvitja ushtarake duke i cilësuar mbresëlënëse.

Sinjali është i qartë për Turqinë, arm1kun e vjetër, që në fund të vitit të kaluar ishin në prag të lutfës. Stërvitja u zhvillua në prani të Ministrit të Mbrojtjes Kombëtare greke Nikos Panayotopulos dhe Ambasadorit të Republikës franceze Patrick Mezonev.