Greqia në alarm: “Turqit dërguan avionë spiunë, po na provokojnë”

Greqia në alarm: “Turqit dërguan avionë spiunë, po na provokojnë”

Greqia akuz0n Turqinë për prov0kime. Mediat në Athinë shkruajnë se avionë turq janë identifikuar dhe interceptuar në hapësirën ajrore greke.

“Autoritetet greke kanë identifikuar një avion spiun CN-235 dhe 2 avionë ATR-72” shkruan “Protothema” duke shtuar se Athina ka regjistruar deri tani 30 shk3lje nga Ankaraja.

Avionët turq, vijon më tej artikulli u identifikuan në përputhje me rregullat ndërkombëtare. Kjo nuk është hera e parë që Greqia akuz0n Turqinë për shk3lje në hapësirën ajrore, pas atyre detare.