Greqia në gatishmëri, Turqia nxjerr në det anijen kërkimore ‘Cesme’

Greqia në gatishmëri, Turqia nxjerr në det anijen kërkimore ‘Cesme’

Lutfa me veprime dhe replika në distancë vijon nga Turqia kundrejt Greqisë në detin Egje, pavarësisht se palët u ulën në fund të janarit, një hap që ishte sinjal pozitiv.

Mediat greke shkruajnë sot se anija kërkimore turke “Cesme” po lundron në detin Egje, por vendndodhja nuk lokalizohet, pasi ka fikur transmetuesin, kjo për shkak se është pjesë e marinës, pra lutfarake. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE