Greqia në tronditje! / Shpërthimi i fuqishëm lë pa drita kryeqytetin grek

Greqia në tronditje! / Shpërthimi i fuqishëm lë pa drita kryeqytetin grek

Një shpërth1m i fuqishëm është dëgjuar në Athinë rreth orës 23.00 dhe pothuajse i gjithë kryeqyteti ka mbetur në errësirë.

Në pamjet që arriti të sigurojë Top Channel, duket një flakë e fuq1shme por ende mbetet e paqartë se çfarë ka ndodhur. Mësohet se shpërth1m1 ka ndodhur në zonën e Aspropirgos në nënstacionin qendror që furnizon me energji Athinën.