Helikopterë të shumtë u panë dje në qiejt e Kosovës, KFOR jep detaje

Helikopterë të shumtë u panë dje në qiejt e Kosovës, KFOR jep detaje

Misioni i KFOR-it, i udhëhequr nga NATO-ja, gjatë të enjtes ka zhvilluar një trajnim duke fluturuar me gjashtë helikopterë nëpër disa qytete të Kosovës.

Përmes një komunikate për medie, KFOR ka njoftuar se ushtrimi u përqendrua në standardizimin e procedurave të planifikimit dhe 3kzekutimit të misionit, në testimin e fluturimit dhe komunikimet. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE