Ilir Meta bën thirrjen e fuqishme për shqiptarët

Ilir Meta bën thirrjen e fuqishme për shqiptarët

Presidenti Ilir Meta ka dalë me një reagim në Facebook, ku u drejtohet shqiptarëve me thirrjen e fortë. Meta u kërkon të verifikojnë qendrat e votimit dhe të aplikojnë për të rinovuar kartën e identitetit.

Postimi i Metës: “U bëj thirrje të gjithë qytetarëve të verifikojnë që tani ku e kanë qendrën e votimit! U bëj thirrje të gjithë qytetarëve të rinovojnë kartën e identitetit, siç bëra unë! Nëse nuk i lënë apo u krijojnë probleme, do të hapet edhe një portal për qytetarët në Institucionin e Presidentit, që të informojnë për shqetësimet apo presi0net që u bëhen për zgjedhjet.” – shkruan Meta.