Ish-presidenti Bush viziton restorantin e shqiptarit nga Kosova në Teksas

Ish-presidenti Bush viziton restorantin e shqiptarit nga Kosova në Teksas

Jeton Haxhijaj emigroi nga Kosova 18 vjet më parë, gjatë lutfës së vitit 1999. Më vonë, ai hapi restorantin “Luigi’s” në Main, McGregor, Teksas, që u shndërrua në një ndalesë të mirë për pica dhe pasta. Më 19 nëntor, pronari po u shërbente klientëve në një të diele të qetë mbrëma, kur Shërbimi Sekret hyri në lokalin e tij dhe i dha lajmin.

“Thanë se presidenti George W. Bush po vinte në restorantin tuaj”, thotë Haxhijaj. Ai nisi të pastronte rrugën kah hyrja e pasme ku pritej të hynte Presidenti Bush, të rregullonte hapësirën për ushqim dhe i telefonoi gruas së tij që gjendej në shtëpi. I tha që të merrte një aparat dhe fëmijët dhe të vinin me shpejtësi në restorant. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE