Jepet alarmi në Serbi: “Amerika nuk do të na ofron asgjë për të hequr dorë nga Kosova”

Jepet alarmi në Serbi: “Amerika nuk do të na ofron asgjë për të hequr dorë nga Kosova”

Serbisë nuk do t’i ofrohet asgjë, madje as “një fletë fiku” për të hequr dorë nga Kosova, ka thënë redaktori i politikës së jashtme të revistës “Hronikls“, Srgja Trifkoviç.

Këtë konstatim ai e bëri me rastin e deklaratës së ish-komandantit të NATO-së Klark për “njohjen e ndërsjellë mes Kosovës edhe Serbisë”, si politikë zyrtare të administratës së re amerikane dhe Beogradi herët a vonë duhet ta pranojë këtë. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE