Jepet deklarata fuqishme: “Vuçiç dhe Putin kanë bërë gati pazarin për Kosovën dhe Bosnjën”

Jepet deklarata fuqishme: “Vuçiç dhe Putin kanë bërë gati pazarin për Kosovën dhe Bosnjën”

Ish-numri dy i qeverisë serbe tha se Vuçiç e ka dorëzuar Kosovën pasi ja kanë vënë me detyrim përcaktim, por po i dorëzon “në tepsi” Presidentit të Rusisë gjysmën e Bosnjës.

Mendoj se nëse i tërë rajoni nuk shkon drejt Evropës, as Serbia nuk do të shkojë drejt Evropës. A e vënë ata gishtin në kokë dhe të mendojnë se askush nuk e ka sjellë kurrë atë problem të Bosnjës.

Tani Vuçiçi po i kthehet nacionalizmit dhe thotë se nëse e jep Kosovën do ta marrë Bosnjën, por kur e merr Bosnjën, cili është hapi tjetër? Kjo ishte pyetja e Jovanoviç, i cili ka lëshuar disa alarme në Prishtinë. DEKLARATA E TIJ E PLOTE