Joe Biden del me paralajmërimin e fortë: “Ky shtet të ketë kujdes, ose..”

Joe Biden del me paralajmërimin e fortë: “Ky shtet të ketë kujdes, ose..”

Presidenti Joe Biden është shprehur me ton sfidues ndaj Iranit. Teherani “nuk mund të sillet pa përgjegjësi. Të kenë kujdes,” tha presidenti duke folur për g0ditjet ushtarake që sh3njestruar objekte siriane të financuara nga Irani.

Administrata e Presidentit Biden u ka dalë në mbr0jtje veprimeve të f0rcave amerikane në Siri, duke i cilësuar si të përligjshme dhe të duhura dhe duke i përshkruar si akte që hskatërruan objekte të përdorura nga grupe paraushtarake, të mbështetura nga regj1mi iranian, të cilat sh3njestrojnë forcat amerikane dhe të aleatëve të Amerikës në Irak.