Joe Biden: “SHBA-ja e përkrahë Ukrainën dhe kurrë nuk do ta njohë aneksimin e Krimesë”

Joe Biden: “SHBA-ja e përkrahë Ukrainën dhe kurrë nuk do ta njohë aneksimin e Krimesë”

Presidenti amerikan Joe Biden ka thënë se Shtetet e Bashkuara do të vazhdojnë të përkrahin Ukrainën kundër agr3sionit rus, dhe nuk do të njohin kurrë aneksimin që i është bërë Krimesë nga ana e Rusisë.

Biden i ka bërë këto komente më 26 shkurt teksa ukrainasit shënojnë përvjetorin e shtatë të hapave të Moskës për të aneksuar Gadushullin e Krimesë nga Ukraina, njëherësh rrëmb1min e parë të tokës në Evropë nga Lutfa e Dytë Botërore.