Khabib jep deklaratën e fuqishme për Conor McGregor

Khabib jep deklaratën e fuqishme për Conor McGregor

Conor McGregor kurrë nuk do të jetë në gjendje të kthehet në nivelet e tij kulmore sepse kjo është natyra e MMA, ka pohuar Khabib Nurmagomedov. Rusi ka dalë në pension kohët e fundit dhe ka folur se sa e vështirë është që një individ ta kthejë atë në majë.

“Asnjëherë, asnjë njeri nuk mund të ketë dy pika kulmore në karrierën e tij,” tha ai në një intervistë me Magomed Ismailov kur u pyet rreth mundësisë që McGregor të arrinte përsëri kulmin e tij.