Kjo është letra e Joe Biden që tronditi Serbinë – e përkthyer në gjuhën shqipe

Kjo është letra e Joe Biden që tronditi Serbinë – e përkthyer në gjuhën shqipe

Presidenti i ShBA-ve, Joe Biden sot i dërgoi një letër presidentit të Serbisë, Aleksander Vuçiq ku i kërkoj që ta njohë pavarësinë e Kosovës. Kjo letër tronditi shtetin serb. Më poshtë keni letrën e përkthyer në Gjuhën Shqipe.

Letra e plotë: “I nderuar Z. President: Në emër të popullit Amerikan, ju shpreh urimet e mia të përzemërta juve dhe bashkëqytetarëve tuaj ndërsa festoni ditën kombëtare të Serbisë më 15 Shkurt… VAZHDONI KETU