Kryeparlamentari serb, Daçiç: “Kosova është Jerusalemi ynë”

Kryeparlamentari serb, Daçiç: “Kosova është Jerusalemi ynë”

Ne kemi të drejtë të zemër0hemi me Izraelin për shkak të njohjes së pavarësisë së Kosovës, sepse gjithmonë kemi thënë se Kosova është Jerusalemi ynë, tha Ivica Daçiç. Duke folur në emisionin Prav Ugao RTV, Daçiç tha se lëvizja nga Izraeli ndoshta do të ketë pasoja në marrëdhëniet midis Serbisë dhe atij vendi.

Sipas Daçiç, njohja e Kosovës nga Izraeli është një tregues tjetër që çdo vend dhe popull në botë sheh interesin e vet, dhe këtu, shton ai, interesi i Izraelit ishte që një “vend” mysliman të hapte një ambasadë në Jerusalem.