Ky është momenti i shpèrthimit të fuqishëm në Athinë që la në errësirë kryeqytetin

Ky është momenti i shpèrthimit të fuqishëm në Athinë që la në errësirë kryeqytetin

Një shpërth1m i fuqishëm është dëgjuar në Athinë rreth orës 23.00 dhe pothuajse i gjithë kryeqyteti ka mbetur në errësirë. Në pamjet që arriti të sigurojë Top Channel, duket një flakë e fuqishme por ende mbetet e paqartë se çfarë ka ndodhur.

Mësohet se shpërthimi ka ndodhur në zonën e Aspropirgos në nënstacionin qendror që furnizon me energji Athinën. VIDEO