Ky është politikani francez që foli keq për UÇK-në dhe Kosovën – një lobist ruso-serb!

Ky është politikani francez që foli keq për UÇK-në dhe Kosovën – një lobist ruso-serb!

Nuk i ka kursyer fjalët më të këq1ja për Kosovën dhe UÇK-në. Thierry Mariani, që është politikan i së djathtës 3kstreme franceze, ka publikuar një video në ‘Twitter’, ku drejtoi a kuza të rënda për kosovarët.

“Më kujtohet shumë mirë krijimi i shtetit të Kosovës. Ishte valëvitur flamuri i Amerikës nëpër rrugët e Prishtinës. Sot, Kosova vazhdon të jetë një formë e protektoratit amerikan”, ka thënë Mariani, i cili është lobist serb, që në Francë lobon për shtetin e Serbisë. DEKLARATA E TIJ E PLOTE