Ky është shqiptari që ‘dridhi’ gjykatën maqedonase: “Unë nuk iki..”

Ky është shqiptari që ‘dridhi’ gjykatën maqedonase: “Unë nuk iki..”

Në fjalën e mbajtur pas aktvendimti të Gjykatës të Halil Demirit, Agim dhe Afrim Ismailoviqit, prokurorja Fatime Fetai ka kërkuar që ata të arr3stohen menjëherë, për shkak të rr3zikut se mund të ikin.

Mirëpo në fjalën e tij, Agim Ismailoviq, kërkoi të lirohet deri sa vendimi të bëhet i plotfuqishëm duke premtuar se nuk ka ndërmend të ikë askund.

“Nuk jam dezert0r si Gruevski, Mijallkovi, Boshkovski, e të tjerë. Unë nuk do të ki, do të qëndroj këtu deri sa të shpallet vendimi në instancë të fundit, e madje edhe në Strasburg”, theksoi Ismailoviq, raporton gazeta Lajm.