Merkel harron maskën në foltoren e Kuvendit, shihni si kthehet me vrap për ta marrë – VIDEO

Merkel harron maskën në foltoren e Kuvendit, shihni si kthehet me vrap për ta marrë – VIDEO

Një video e kancelares së Gjermanisë, Angela Merkel, po bën xhiron e rrjetit. Gjatë një seance parlamentare, Merkel ka harruar maskën në foltoren e Kuvendit dhe pasi e ka kuptuar është ngritur nga karrigia me nxitim për ta marrë.

Ngjarja ka ndodhur disa ditë më parë kur Merkel foli para Bundestagut, duke bërë autokr1tikë mbi kohën e reagimit ndaj përhapjes së pandemise në Gjermani. VIDEO