Ministri i jashtëm grek, Dendias, kërcënon Turqinë: “Do t’u përgjigjemi”

Ministri i jashtëm grek, Dendias, kërcënon Turqinë: “Do t’u përgjigjemi”

Ministri i Jashtëm i Greqisë, Nikos Dendias ka lëshuar një m0ri akuazsh dhe këcrënimesh ndaj Turqisë, të cilën ai e konsideroi një faktor d3stabiliteti në rajon.

Duke folur në Kuvend, Dendias tha se Greqia do të dijë se si t’i përgjigjet prov0kimeve turke në detin Egje dhe këtë e kupton çdokush pasi ka parë se çfarë ka ndodhur deri më tani. DEKLARATA E TIJ E PLOTE