NATO me dy ‘mendje’ – ende nuk ka vendim për të tërhequr ushtarët nga Afganistani!

NATO me dy ‘mendje’ – ende nuk ka vendim për të tërhequr ushtarët nga Afganistani!

Ministrat e Mbrojtjes të NATO-s nuk morën një vendim se kur të tërheqin trupat nga Afganistani. Lajmin e bëri të ditur sekretari i përgjithshëm Jens Stoltenberg, i cili theksoi se aleatët u përballen me një dilemë për shkak të se dh una po rritet sërish.

Pas dy dekada ndërhyrje ushtarake të Perëndimit dhe disa qindra miliardë dollarëve të investuar, vendet e NATO-s ngurr0jnë të zbatojnë afatin e 1 majit dhe të rrezik0jnë progresin e vendit drejt demokracisë, në një kohë kur bisedimet për paqen bll0kohen vazhdimisht, njofton euronews.albania. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE