Netanyahu apo Erdogan? Albin Kurti mes dy zgjedhjeve, por cilin duhet të zgjedhë?

Netanyahu apo Erdogan? Albin Kurti mes dy zgjedhjeve, por cilin duhet të zgjedhë?

Në dy letra urimi për fitoren e zgjedhjeve të 14 shkurtit, kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka marrë qëndrime diametralisht të kundërta nga kryeministri izraelit dhe presidenti turk lidhur me çështjen e hapjes së ambasadës së Kosovës në Jerusalem.

Por deri tash, ende asnje gazete nuk ka arritur të marrë një qëndrim nga VV-ja apo nga ndonjeri zyrtare i kesaj partie. Mbetet te shihet per me shume!