Netanyahu i dërgon letër Albin Kurtit: “Të pres në Izrael për ta inauguruar Ambasadën në Jerusalem”

Netanyahu i dërgon letër Albin Kurtit: “Të pres në Izrael për ta inauguruar Ambasadën në Jerusalem”

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu, në letrën e tij që i ka shkruar kreut të Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka përmendur edhe marrëveshjen e fundit në mes të Kosovës dhe Izraelit dhe gjithashtu vendimin e Prishtinës zyrtare për vendosjen e Ambasadës së Republikës së Kosovës në Jerusalem.

Netanyahu në letrën e urimit, ka thënë se do të ishte i lumtur që ta mirëpriste Albin Kurtin në inaugurimin e Ambasadës së Kosovës në Jerusalem.