Pas 15 vitesh martesë, çifti shqiptar gëzohet me binjakë – emrat ua vendosin Albin e Vjosa!

Pas 15 vitesh martesë, çifti shqiptar gëzohet me binjakë – emrat ua vendosin Albin e Vjosa!

Në Kosovë një çift janë bërë prindër për herë të parë pas 15 vitesh, e fatmirësisht me binjakë. Pas ardhjes në jetë të binjakëve një vajzë dhe një djalë çifti ka vendosur t’u vendosin emrat Albin dhe Vjosa fëmijëve të tyre. Këto dy emra të njohura për politikën në Kosovë.

Prindërit i kanë quajtur foshnjat me këto emra për nder të Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit me shpresën që në të ardhmën të bëhen si ta.