Policia angleze ngre alarmin: “Në çdo ‘shtëpi bari’ ka të paktën një shqiptar”

Policia angleze ngre alarmin: “Në çdo ‘shtëpi bari’ ka të paktën një shqiptar”

Prej shumë kohësh policia britanike ka shprehur hapur shq3tësimin e saj për shtëpitë e “barit” në Mbretërinë e Bashkuar dhe për ruajtësit e tyre që në shumicën e rasteve janë shqiptarë. Së fundmi policia e Sheffield North West ngriti shq3tësime pasi një shqiptar u arrat1s nga një shtëpi në Hillsborough kur oficerët shkuan atje dhe gjetën brenda banesës 70 bimë kanab1s1.

Më vonë i riu u arr3stua dhe u zbulua se ishte shqiptar. Ekipi i p0licisë u shpreh se shumë prej njerëzve që gjejnë brenda shtëpive të rritjes së kanabisit kohët e fundit janë me origjinë shqiptare. Kjo sipas tyre vjen pasi ekziston një grup të organizuar me origjinë nga Ballkani Perëndimor të cilët janë përgjegjës për shumë prej fabrikave të kanab1s1t që janë në Britani.