Politikani francez: “Është poshtërim që Bashkimi Evropian e ul Serbinë me një tavolinë me Kosovën”

Politikani francez: “Është poshtërim që Bashkimi Evropian e ul Serbinë me një tavolinë me Kosovën”

Eurodeputeti francez, Thierry Mariani, në një video-incizim të publikuar në profilin e tij zyrtar në ‘Twitter’ s’ka lënë gjë të keqe pa thënë për Kosovën dhe klasën politike.

Mariani nuk ka kursyer as ushtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës duke i akuzaur për kr1me në lutfën e fundit. Politikani francez në këtë video është vendosur në mbrojtje të pozicionit të Serbisë, duke e cilësuar Kosovën si vend të maf1as dhe traf1kimit.

Eurodeptueti francez ndërkohë e ka konsideruar si p0shtërim faktin që Bashkimi Evropian e ul Serbinë me një tavolinë me Kosovën për t’ia kërkuar njohjen e pavarësisë. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE