Presidenti pakistanez thirrje Francës: “Braktisni planet ndaj myslimanëve”

Presidenti pakistanez thirrje Francës: “Braktisni planet ndaj myslimanëve”

Presidenti pakistanez Arif Alvi i bëri thirrje Francës, të braktisë “qëndrimet d1skriminuese”. Alvi foli në një seminar mbi liritë fetare dhe të drejtat e pakicave në kryeqytetin, Islamabad.

Duke iu referuar projektligjit, i njohur si “separatist”, i cili është kr1tikuar në Francë për shënj3strimin e myslimanëve, Alvi i kërkoi Francës të ndal0nte f0rcimin e qëndrimeve të saj d1skriminuese ndaj myslimanëve.