Presidenti turk Erdogan, ka një mesazh të fuqishëm për shtetet që dalin kundër Turqisë

Presidenti turk Erdogan, ka një mesazh të fuqishëm për shtetet që dalin kundër Turqisë

Presidenti turk nuk foli me emra, por iu drejtua të gjitha vendeve që i dalin kundër Turqisë për aksionin e kërkimit të naftës dhe gazit në Mesdhe.

“Ata që nuk marrin vesh nga historia dhe duan të na heqin neve të drejtën në Mesdhe dhe Egje, do ta pranojnë të vërtetën. Ata që i dalin kundër Turqisë dhe nuk mendojnë për sigurinë e popullit të vet, po ua them shumë qartë, kam frikë se kur të vijë momenti do ta pës0jnë keq. Nuk pranojnë të ulen me ne në tryezë, por na kërcën0jnë me ushtarë të lodhur dhe gjysmak. Po e lë mënjanë historinë. U këshilloj që të analizojnë mirë lëvizjet tona diplomatike dhe aksionet ushtarake”.