Pronarët shqiptarë në SHBA dhurojnë mbi 500 vakte ushqimore falas – JU LUMTË!

Pronarët shqiptarë në SHBA dhurojnë mbi 500 vakte ushqimore falas – JU LUMTË!

Pronarët kosovarë të një restauranti në Teksas të SHBA’së, pas një ndërprerje të përkohshme të furnizimit të energjisë elektrike në këtë zonë, vendosën t’i ndihmojnë komunitetin nëpërmjet dhënies së mbi 500 vakteve ushqimore falas.

Ari dhe Blinera Isufaj, bashkë me pesë punëtorë të tjerë të restaurantit dhanë qindra vakte ushqimore falas – shpagetë dhe lazanja – pasi ndërprerja e rrymës i kishte lënë banorët e Teksasit të bllokuar në shtëpitë e tyre. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE