Qytetarët nuk ju besojnë syve, tronditen nga ajo që gjejnë tek Gjiri i Lalëzit

Qytetarët nuk ju besojnë syve, tronditen nga ajo që gjejnë tek Gjiri i Lalëzit

Eshtë e rrallë që Tirana të zbardhet nga bora, por kjo po ndodh këtë të vikend. Reshjet e borës filluan rreth orës 16:30 (dje), me një intensitet të konsiderueshëm dhe kanë mbuluar pjesën më të madhe të vendit në Shqipëri

Përtej bukurive që dëbora fal, ulja e temperaturave dhe i ftohti i acartë ka sjellë edhe dëmet e veta. Së fundmi disa foto janë regjistruar nga qytetarët të cilët janë befasuar në Gjirin e Lalzit, ku bora ka veshur gjithë bregdetin.

Përtej kësaj në bregdet si shkak i reshjeve të borës dhe temperaturave të ulëta, ujërat kanë nxjerrë në breg disa defin të cilët janë të ngordhur. Ato janë një gjallesë ujore e rrallë në ujërat e deteve që lagin territorin e Shqipërisë.