Rusia jep paralajmërimin e fuqishëm, ‘dridhet’ Bashkimi Evropian

Rusia jep paralajmërimin e fuqishëm, ‘dridhet’ Bashkimi Evropian

Rusia është gati që të prishë marrëdhëniet me Bashkimin Europian. Këtë e ka deklaruar ministri i jashtëm rus Serghei Lavrov në programin ‘Soloviev Life’.

“Nëse e shohim dhe njëherë, pikërisht si në raste të tjera, ku sanksi0net imponohen në disa sektorë dhe krijojnë rreziqe për ekonominë tonë, edhe në sektorët më të ndjeshëm, atëhere po. Nuk duam të jemi të izoluar nga jeta ndërkombëtare por duhet të jemi të përgatitur edhe për këtë” tha Lavrov.

“Nëse do paqe, përgatitu për lutfë” tha shtuar ai.