Rezultoi pakënaqësi me Greqinë, tani anija turke ‘lëshon’ detin Mesdhe

Rezultoi pakënaqësi me Greqinë, tani anija turke ‘lëshon’ detin Mesdhe

Tensi0ni mes Turqisë dhe Greqisë vazhdon të jetë serioz.

Anija turke “Cesme”, që shkakt0i një valë të re tensioni me Greqisë dhe Turqisë është larguar nga deti Egje dhe nuk dihet nëse do të kthehet sësrish.

Por, mediat turke bëjnë me dije se Turqia do të fillojë një stërvitje të madhe ushtarake, të quajtur “Atdheu i Kaltër”.