Tanke, avionë, blinda.. – njihuni me muzeun e parë ushtarak nënujor!

Tanke, avionë, blinda.. – njihuni me muzeun e parë ushtarak nënujor!

Tanke, një helikopter lutfarak, a rmë, me siguri që do të mendoni se do t’i shihnit në një zonë lutfimi ose në një bazë ushtarake, por në Jordani këto mund të shihen të ekspozuara në një muze nënujor.

Për të finalizuar krijimin e këtij muzeu ushtarak në brigjet e Detit të Kuq, autoritetet lokale dhe forcat e a rmatosura kaluan shtatë ditë duke zhytur këto pajisje. Vendi i zhytjes, është krijuar në mënyrë të atillë që të integrohet me mjedisin ekzistues të koraleve. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE