“Terr0ristët nuk do ta ndjejnë veten në asnjë vend të sigurt”

“Terr0ristët nuk do ta ndjejnë veten në asnjë vend të sigurt”

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Hulusi Akar mori pjesë në Ceremoninë Solemne të Ngritjes së Flamurit të Komandantit të Skuadriljes së 2-të me Korveta në Foça (Izmir).

Në fjalën që mbajti këtu ministri Akar theksoi se me 0peracionin “Kthetrat e shqiponjës-2”, të filluar më 10 shkurt dhe që vazhdoi për 4 ditë, u është dhënë një g0ditje e fortë terr0ristëve në rajonin Gara të Irakut.

Akar njoftoi se sipas inteligjencës së marrë në lidhje me komunikimin e brendshëm të organizatës terr0riste pas 0peracionit, ata janë në panik të madh dhe kanë marrë një g0ditje të rëndë.

“Nga tani e tutje, terr0ristët nuk do ta ndjejnë veten në asnjë vend të sigurt”,- theksoi ministri i Mbrojtjes.