“Turqia ka qenë vazhdimisht në solidaritet me Shqipërinë dhe shqiptarët”

“Turqia ka qenë vazhdimisht në solidaritet me Shqipërinë dhe shqiptarët”

Punimet për ndërtimin e spitalit rajonal të Fierit, i cili ndërtohet me mbështetjen financiare të Republikës së Turqisë, vazhdojnë prej disa javësh, ndërkohë, kantieri është vizituar nga ambasadori i Turqisë në Tiranë, Murat Ahmet Yörük, dhe drejtues të Bashkisë së Fierit, raporton Anadolu Agency (AA).

Ambasadori Yörük realizoi një takim me kryetarin e Bashkisë së Fierit, Armando Subashi, në ambientet e këtij institucioni, dhe më pas inspektuan punimet në kantierin e ndërtimit të spitalit. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE