Turqia kërcënon Greqinë: “Nëse ju vazhdoni me provokime, atëherë..”

Turqia kërcënon Greqinë: “Nëse ju vazhdoni me provokime, atëherë..”

Acarohet akoma më shumë raporti mes Turqisë dhe Greqisë. “Nëse prov0kimet greke vazhdojnë, atëherë procesi diplomatik do të destabiliz0het”.

Zëdhënësi i Presidentit turk Erdogan, Omer Çelik duke iu referuar “ngacmimit” të pretenduar të anijes “Cesme” nga avionët grekë F-16-të, tha se veprime të tilla nuk ishin aspak të mira.

“Për fat të keq, çdo herë ka një axhendë pozitive në marrëdhëniet Turqi-BE, shfaqet një situatë e tillë“.