Turqia sërish kërcënon Greqinë: “Do t’ua kthejmë ëndrrat në makthe!”

Turqia sërish kërcënon Greqinë: “Do t’ua kthejmë ëndrrat në makthe!”

Zëdhënësi i presidentit turk, Rexhep Tajip Erdogan, Omer Çelik këcrënoi dje grekët duke thënë se ëndrrat e tyre do të bëhen ma kthe.

“Nëse Greqia dhe grekët në Qipro ëndërrojnë të aktivizojnë pozicionet e tyre maks1maliste, ne garantojmë se këto ëndrra do të bëhen ma kthe.

Jo vetëm që nuk do të lejojmë që këto ëndrra të bëhen realitet, por nuk do të lejojmë një hap të vetëm në këtë drejtim” tha ai.