VMRO-DPMNE ultimatum Zaevit: “Ke 24 orë afat për ta gjetur Mijallkovin”

VMRO-DPMNE ultimatum Zaevit: “Ke 24 orë afat për ta gjetur Mijallkovin”

VMRO-DPMNE i ka dhënë Qeverisë dhe kryeministrit Zoran Zaev 24 orë afat për ta gjetur të arrat1surin, Sasho Mijallkov.

Nënkryetari i kësaj partie, Aleksandër Nikollovski dyshon se pas këtij afati, Mijallkov mund të kapet, ndërsa ka akuzuar se në këtë rast bëhet fjalë për marrëveshje, siç shprehet ai, në stilin e Pablo Eskobar.