Vuçiç paralajmëron qytetarët serb: “Po na pret një periudhë e vështirë me Kosovën”

Vuçiç paralajmëron qytetarët serb: “Po na pret një periudhë e vështirë me Kosovën”

Pas mbledhjes në Partinë Progresive Serbe, presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq i është drejtuar qytetarëve serbë me një paralajmërim.

Vuçiq tha se “po përballemi me një periudhë të vështirë kur bëhet fjalë për negociatat me Kosovën”. Ai paralajmëroi pr3sion të shtuar të SHBA-së dhe vendeve evropiane drejtuar Serbisë, që ajo ta njohë Kosovën si shtet të pavarur.

“Pritet presioni i SHBA-së dhe vendeve evropiane për ta njohur Kosovën. Padyshim, një periudhë e vështirë është para nesh”, tha Vuçiq.