Zyrtarët rusë japin paralajmërimin e fuqishëm: “Moska është gati të përballet me Bashkimin Evropian”

Zyrtarët rusë japin paralajmërimin e fuqishëm: “Moska është gati të përballet me Bashkimin Evropian”

Rusia thotë se duhet të jetë e gatshme të përgjigjet nëse Bashkimi Evropian vendos sanksione të mbi të për arr3stimin dhe burg0sjen e kritikut të Kremlinit Alexei Navalny.

Duke folur para gazetarëve të premten, zëdhënësi i Kremlinit Dmitry Peskov tha se Moska duhet të jetë e përgatitur të zëvendësojë çdo pjesë të infrastrukturës së saj të rëndësishme me elementët e nevojshëm për t’iu kundërvënë vështirësive me të cilat Rusia do të përballet nëse ndaj saj vendosen sanksi0ne.