100.000 refugjatë u futën në SHBA në muajin shkurt, Trump ‘shpërthen’ kundër Bidenit

100.000 refugjatë u futën në SHBA në muajin shkurt, Trump ‘shpërthen’ kundër Bidenit

Donald Trump ka s ulmuar pasuesin e tij në postin e presidentit të Shteteve të Bashkuara, Joe Biden, duke e akuzuar se ka hapur portat e Amerikës dhe ka lejuar një “uragan” me refugjatë dhe “kirminelë” të futen në vend.

Përmes një deklarate për mediat, ish-presidenti thotë se administrata Biden ka treguar mungesë respekti dhe është tallur me efektivët e Agjencisë së Emigracionit dhe Doganave (ICE).

“Kufiri ynë është totalisht jashtë kontrolli falë udhëheqjes hskatërrimtare të Joe Biden”, tha Trump.