23 vjet nga rënia e komandantit legjendar Adem Jasharit, publikohet foto e rrallë

23 vjet nga rënia e komandantit legjendar Adem Jasharit, publikohet foto e rrallë

Kanë kaluar 23 vite nga rënia e komandantit legjendar, Adem Jasharit, familjes së tij dhe Jasharëve të tjerë. Në këtë përvjetor është publikuar një fotografi e rrallë e Adem dhe Adile Jasharit.

Fotoja është publikuar në Facebook, nga ish-ambasadorja e Kosovës në SHBA, Vlora Çitaku. “Përulësisht, faleminderit. Adile dhe Adem Jashari. #Legjenda #Epike #Përjetësi”, ka shkruar ajo.