A mund të ketë koalicion Rama-Basha pas 25 Prillit? Sali Berisha jep përgjigjen e madhe

A mund të ketë koalicion Rama-Basha pas 25 Prillit? Sali Berisha jep përgjigjen e madhe

Ish-Kryeministri Sali Berisha është pyetur mbi shanset që ka kryeministri Edi Rama për të bërë një koalicion me PD.

Berisha thotë se nuk ka asnjë shans Edi Rama të bëjë koalicion me PD.

“PD do i fitojë këto zgjedhje. Edi Rama nga Kamza në Vermosh dhe nga Tirana në Konispol nuk merr asnjë votë nga patriotët shqiptarë”, tha Berisha.