Abazoviq: “Gjysma e Malit të Zi nuk po fle, dora e drejtësisë ka nisur të veprojë”

Abazoviq: “Gjysma e Malit të Zi nuk po fle, dora e drejtësisë ka nisur të veprojë”

Zëvendëskryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq, e ka mirëpritur aksionin policor “Kufiri”, në të cilin u a rrestuan anëtarët e Ministrisë së Brendshme dhe Administratës së Policisë.

“Gjysma e Malit të Zi nuk po fle, dora e drejtësisë ka filluar të veprojë”, shkroi Abazoviaz në llogarinë e tij në Twitter me rastin e aksionit të sotëm policor.