Ajo u zgjodh deputete, tani Duda Balje ka dy fjalë për kosovarët

Ajo u zgjodh deputete, tani Duda Balje ka dy fjalë për kosovarët

Duda Balje ka reaguar nëpërmjet llogarisë së saj në Facebook në ditën që Komisioni Qendror i Zgjedhjeve certifikoi rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të parakohshme të 14 shkurtit. Balje nga Unioni Socialdemokrat u bë deputete pasi mori dy mijë e 199 vota.

“Nga ana ime ju premtoj dhe zotohem para jush që mishërisht do të angazhohem në Kuvendin e Republikës të Kosovës për avansimin e ligjëshmëris për rrjedhat e ardhëshme të shoqëris civile dhe mediave në Kosovë’, shkroi ajo në Facebook.