Ali Ahmeti e ‘mund’ 7 me 0 kryeministrin maqedonas Zoran Zaev

Ali Ahmeti e ‘mund’ 7 me 0 kryeministrin maqedonas Zoran Zaev

Ndërsa ministrat dhe udhëheqësit e partive shqiptare b0mbardojnë fjalë për fjalë me njoftime dhe video në faqet zyrtare të Facebook për numrin e regjistruarë të diasporës shqiptare, në bllokun maqedonas vështirë se gjenë njoftime dhe thirrje për një regjistrim të mërgimtarëve, shkruan sot portali në gjuhën maqedone Plus Info.

“Ministrat maqedonas dhe shqiptarë gjithashtu funksionojnë si dy botë të ndryshme për regjistrimin e mërgimtarëve. Kjo vlen edhe për udhëheqësit e partive maqedonase dhe shqiptare si nga qeveria ashtu edhe nga opozita.

Ndërsa ministrat dhe udhëheqësit e partive shqiptare b0mbardojnë fjalë për fjalë me njoftime dhe video në faqet zyrtare të Facebook për numrin e regjistruar të diasporës shqiptare, në bllokun maqedonas vështirë që gjenë ndonjë njoftim apo thirrje për regjistrim të mërgimtarëve”, shkruan portali Plus Info. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE