Ali Ahmeti: “T’i heqim kufijtë, ta bëjmë të gjithë Evropë!”

Ali Ahmeti: “T’i heqim kufijtë, ta bëjmë të gjithë Evropë!”

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, në konferencën e mbajtur sot me rastin e 40 vjetorit të demonstratave të studentëve të vitit 1981, foli edhe për zgjerimin e Bashkimit Evropian. Ahmeti tha se edhe ne jemi Evropë, duke shtuar t’i heqim kufijtë dhe ta bëjmë të gjithën Evropë.

“Periudha e viteve të 90-ta i ndryshoj edhe politikat tona. Unë që isha për shtetin shqiptar që është edhe e drejtë e natyrshme e jona, por gjërat kanë ndryshuar me rënien e murit të Berlinit, me rënien e..DEKLARATA E TIJ E PLOTE